Verzenden & retourneren

1. Verzenden

Leveringen zijn mogelijk in België en Nederland en worden verzorgd door Bpost. Alle bestellingen voor 15u worden dezelfde dag nog verzonden (uitgezonderd op zaterdag en zondag).
De verzendkosten zijn gratis bij een aankoopbedrag vanaf € 50.
Indien u door omstandigheden de bestelling na 30 dagen niet ontvangen hebt, kan u de bestelling kosteloos annuleren.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor stakingen of laattijdige leveringen bij Bpost. Ook is MiniMinoe niet aansprakelijk bij beschadigingen of diefstal tijdens de levering. Uiteraard zorgen wij voor een goede verpakking zodat de bestelling een veilige tocht naar de klant kan maken.

2. Afhalen

U kan er ook altijd voor kiezen om uw bestelling af te halen bij ons. Kies bij de check-out pagina voor 'afhalen', dit is kosteloos.

Afhalen kan op volgende momenten:
Maandag - vrijdag: 17u - 19u
Houte 46 - 9860 Balegem

Komt u liever op een ander moment? Stuur ons een mailtje op info@miniminoe.com.

3. Retourneren

Indien u zich bedenkt over een aangekocht artikel kan u dit laten weten tot 14 dagen na de aankoop. Stuur een mailtje naar info@miniminoe.com en u ontvangt van ons een bevestiging en document om te retourneren. 
De teruggestuurde artikelen moeten onbeschadigd en in ongebruikte staat zijn, in de originele verpakking zitten, met eventueel aanhangende labels.
De artikelen die ons volgens bovenstaande voorwaarden teruggestuurd worden zullen binnen een termijn van 10 werkdagen terug betaald worden. Verzendingskosten van de retour zending zijn te betalen door de klant.

Opmerking: solden aankopen kunnen niet geretourneerd worden. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »