Service
0
Sluiten

  Algemene voorwaarden

  1. Contactgegevens

  MiniMinoe
  Eenmanszaak
  Zaakvoerder: Sophie Devers
  Houte 46 - 9860 Balegem
  [email protected]
  BTW: BE 0533.953.920

   

  2. Prijzen

  Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. MiniMinoe behoudt zich het recht om de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien op een ander tijdstip een reeds aangekocht artikel afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak gemaakt worden op terugbetaling van het prijsverschil.

   

  3. Verzending en levering

  Leveringen zijn mogelijk in België en Nederland en worden verzorgd door Bpost. Alle bestellingen voor 15u worden dezelfde dag nog verzonden (uitgezonderd op zaterdag, zondag en feestdagen).
  De verzendkosten zijn gratis bij een aankoopbedrag vanaf € 100.
  Indien u door omstandigheden de bestelling na 30 dagen niet ontvangen hebt, kan u de bestelling kosteloos annuleren.
  Wij zijn niet verantwoordelijk voor stakingen of laattijdige leveringen bij Bpost. Ook is MiniMinoe niet aansprakelijk bij beschadigingen of diefstal tijdens de levering. Uiteraard zorgen wij voor een goede verpakking zodat de bestelling een veilige tocht naar de klant kan maken.

   

  3A. Afhalen

  Je kan er altijd voor kiezen om je bestelling af te halen bij ons. Kies tijdens de het afrekenen voor 'gratis afhalen', dit is kosteloos. 

  Bestellingen kunnen afgehaald worden te:

  Houte 46
  9860 Balegem

  Dit kan zowel overdag, 's avonds als tijdens het weekend.

  Je ontvangt automatisch een mailtje van zodra je bestelling klaar staat, via mail kan je een afspraak maken om je bestelling op te halen.

  4. Betalingen

  Betalen kan tijdens het afronden van de bestelling via bancontact, KBC, ING homepay, Ideal, Mastercard/Visa, Paypal en overschrijving.
  Wanneer u kiest om te betalen via overschrijving zal de bestelling pas verzonden worden na ontvangst op onze rekening.
  De prijzen vermeld op de webshop zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Deze laatste worden tijdens het afrekenen vermeld.

   

  5. Retourneren 

  Indien u zich bedenkt over een aangekocht artikel kan u dit laten weten tot 14 dagen na de dag van de levering. Stuur een mailtje naar [email protected] en u ontvangt van ons een bevestiging en een document om te retourneren. 
  De teruggestuurde artikelen moeten onbeschadigd en in ongebruikte staat zijn, in de originele verpakking zitten, met eventueel aanhangende labels.
  De artikelen die ons volgens bovenstaande voorwaarden teruggestuurd worden zullen binnen een termijn van 10 werkdagen terug betaald worden. Verzendingskosten van de retour zending zijn te betalen door de klant.

  Opmerking: solden aankopen kunnen niet geretourneerd worden. 

   

  6. Garantie

  Wij vinden het belangrijk om kwaliteitsvolle én veilige producten te selecteren. Indien u niet tevreden bent met uw product kan u contact opnemen met ons via [email protected]
  Lees zeker de gebruik- en veiligheidsvoorschriften op de site en op de verpakking van het product vooraleer u het product in gebruik neemt.

   

  7. Privacy

  De klantengegevens die worden bezorgd aan MiniMinoe worden enkel gebruikt voor de afhandeling van de bestelling. In geen geval worden deze gegevens doorgegeven aan een derde partij. De klant hoeft van ons ook geen reclamemails te verwachten, tenzij hij ons daar expliciet de toestemming voor geeft.
  Als klant kan u ten alle tijden inzage of aanpassing vragen van uw gegevens.

   

  8. Herroepingsrecht

  U heeft als klant recht op een herroepingstermijn van 14 kalenderdagen, te tellen vanaf de dag van de levering zonder een reden op te geven. Wenst u hierop beroep te doen, stuur ons dan een mailtje op [email protected] om een herroepingsformulier te verkrijgen. 
  De teruggestuurde artikelen moeten onbeschadigd en in ongebruikte staat zijn, in de originele verpakking zitten, met eventueel aanhangende labels.
  De artikelen die ons volgens bovenstaande voorwaarden teruggestuurd worden zullen binnen een termijn van 30 werkdagen terug betaald worden. Verzendingskosten van de zending en retourzending zijn te betalen door de klant.

   

  9. Eigendomsrecht

  Foto's en gegevens van onze site mogen niet gekopieerd of gebruikt worden zonder onze uitdrukkelijke toestemming.
  Bij vragen kan u steeds een mailtje sturen naar [email protected]

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »