Algemene voorwaarden

1. Contactgegevens

MiniMinoe
Eenmanszaak
Zaakvoerder: Sophie Devers
Houte 46 - 9860 Balegem
[email protected]
BTW: BE 0533.953.920

2. Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. MiniMinoe behoudt zich het recht om de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien op een ander tijdstip een reeds aangekocht artikel afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak gemaakt worden op terugbetaling van het prijsverschil.

3. Verzending en levering

Leveringen zijn mogelijk in België en Nederland en worden verzorgd door Bpost. Alle bestellingen voor 15u worden dezelfde dag nog verzonden (uitgezonderd op zaterdag en zondag).
De verzendkosten zijn gratis bij een aankoopbedrag vanaf € 50.
Indien u door omstandigheden de bestelling na 30 dagen niet ontvangen hebt, kan u de bestelling kosteloos annuleren.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor stakingen of laattijdige leveringen bij Bpost. Ook is MiniMinoe niet aansprakelijk bij beschadigingen of diefstal tijdens de levering. Uiteraard zorgen wij voor een goede verpakking zodat de bestelling een veilige tocht naar de klant kan maken.

3A. Afhalen

Je kan er ook altijd voor kiezen om je bestelling af te halen bij ons. Kies bij de check-out pagina voor 'afhalen', dit is kosteloos. Na het ontvangen van je bestelling sturen we een mailtje om af te spreken wanneer je het kan komen ophalen.

Dit kan op volgend adres:

Houte 46 - 9860 Balegem

UPDATE TIJDENS DE CORONA MAATREGELEN:

Afhalen is nog steeds mogelijk, wij nemen onze voorzorgen en bewaren afstand. 

Binnen een straal van 10 km zetten we ook met veel plezier je pakje aan de deur!

4. Betalingen

Betalen kan tijdens het afronden van de bestelling via bancontact, KBC, ING homepay, Ideal, Paypal en overschrijving.
Als u kiest om te betalen via overschrijving zal de bestelling pas verzonden worden na ontvangst op onze rekening.
De prijzen vermeld op de webshop zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Deze laatste worden tijdens het afrekenen vermeld.

5. Retourneren 

Indien u zich bedenkt over een aangekocht artikel kan u dit laten weten tot 14 dagen na de dag van de levering. Stuur een mailtje naar [email protected] en u ontvangt van ons een bevestiging en een document om te retourneren. 
De teruggestuurde artikelen moeten onbeschadigd en in ongebruikte staat zijn, in de originele verpakking zitten, met eventueel aanhangende labels.
De artikelen die ons volgens bovenstaande voorwaarden teruggestuurd worden zullen binnen een termijn van 10 werkdagen terug betaald worden. Verzendingskosten van de retour zending zijn te betalen door de klant.

Opmerking: solden aankopen kunnen niet geretourneerd worden. 

6. Garantie

Wij vinden het belangrijk om kwaliteitsvolle én veilige producten te selecteren. Indien u niet tevreden bent met uw product kan u contact opnemen met ons via [email protected]
Lees zeker de gebruik- en veiligheidsvoorschriften op de site en op de verpakking van het product vooraleer u het product in gebruik neemt.

7. Privacy

De klantengegevens die worden bezorgd aan MiniMinoe worden enkel gebruikt voor de afhandeling van de bestelling. In geen geval worden deze gegevens doorgegeven aan een derde partij. De klant hoeft van ons ook geen reclamemails te verwachten, tenzij hij ons daar expliciet de toestemming voor geeft.
Als klant kan u ten alle tijden inzage of aanpassing vragen van uw gegevens.

8. Herroepingsrecht

U heeft als klant recht op een herroepingstermijn van 14 kalenderdagen, te tellen vanaf de dag van de levering zonder een reden op te geven. Wenst u hierop beroep te doen, stuur ons dan een mailtje op [email protected] om een herroepingsformulier te verkrijgen. 
De teruggestuurde artikelen moeten onbeschadigd en in ongebruikte staat zijn, in de originele verpakking zitten, met eventueel aanhangende labels.
De artikelen die ons volgens bovenstaande voorwaarden teruggestuurd worden zullen binnen een termijn van 30 werkdagen terug betaald worden. Verzendingskosten van de zending en retourzending zijn te betalen door de klant.

9. Eigendomsrecht

Foto's en gegevens van onze site mogen niet gekopieerd of gebruikt worden zonder onze uitdrukkelijke toestemming.
Bij vragen kan u steeds een mailtje sturen naar [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »