Over MiniMinoe

Je bent helemaal in de wolken door de komst van een schattige mini in je leven. Dat klein pagadderke heeft ongetwijfeld meteen jouw hart gestolen en je wil dan ook alleen maar het beste voor hem/haar. En dit betekent dat je niet alleen een zoektocht bent gestart naar leuke en mooie spulletjes, maar ook naar veiligheid en duurzaamheid.

Je vindt bij MiniMinoe alles om je kinderkamer en speelhoek een echte wow-factor te geven. Decoratie, speelgoed, verzorgingsspullen, ... En dat allemaal in rustige kleuren, gemaakt van duurzame materialen en ecologisch verantwoord.

Bij MiniMinoe is elke dag een beetje Dag van de Klant. Je bent dan misschien wel aan het shoppen vanuit je comfy zetel, maar dat wil niet zeggen dat je shopervaring minder persoonlijk hoeft te zijn. Je kan namelijk je bestelling afhalen - zelfs last minute en in het weekend - of ervoor kiezen om het lekker makkelijk thuis te laten bezorgen. En heb je vragen? Achter de schermen sta ik als jonge mompreneur klaar om je met raad en daad bij te staan en al je vragen te beantwoorden.

Vragen? Stuur snel een e-mailtje!

 

 

 

 

Wie zit er achter MiniMinoe?

Ik ben Sophie, een enthousiaste jonge vrouw met een moederhart dat overloopt van liefde voor haar zoontje, Lowie. In mijn jeugdige jaren dartelde ik door het leven onder de scoutstotem 'goudgele charmante gibbon'. Je vraagt je nu waarschijnlijk af wat dit is...

Wel, de eigenschappen van dit totemdier zijn: speels, lawaaierig en sociaal. Mensen omschrijven me nog steeds als een 'zot gat', dus ik kan niet ontkennen dat die totem nog altijd bij me past.

Natuurlijk ben ik doorheen de jaren - en door mijn nieuwe rol als mama - mijn wildste haren een beetje kwijtgeraakt. Dat is goed zo, want hierdoor heb ik ook wat meer rust gevonden. Maar die speelsheid, die zit er nog altijd in. En dat past perfect binnen MiniMinoe.

 

 

En toen, een wending...

Vlak voor de komst van mijn eigen mini nam mijn leven een wending. Ik was net vol goede moed in een nieuwe professionele uitdaging gestapt, maar na een positieve zwangerschapstest en een herorganisatie binnen het bedrijf werd mijn contract niet verlengd. Daar stond ik dan: zonder job en verantwoordelijk voor dit kostbaar nieuw leventje in mijn bollende buik. Een overweldigend gevoel van falen overspoelde me.

Maar er was geen tijd om bij de pakken te blijven neerzitten, Lowie was enthousiast aan het groeien en riep om mijn aandacht. Na een mindset-switch besloot ik om met volle teugen te genieten van de laatste maanden van mijn zwangerschap (op de ongemakken na natuurlijk, hihi).

Na een bezoekje van de ooievaar, die liefdevol onze mini in mijn armen dropte, begon een oude droom weer in mijn gedachten te spelen: iets voor mezelf beginnen.

Mijn lief en ik vonden het op dat moment best lastig om hier in de buurt een leuke winkel te vinden met babyspulletjes die echt volledig ons ding waren. Zo begonnen stilletjesaan de puzzelstukjes in mijn hoofd in elkaar te vallen en vormde zich het plan om zélf een winkeltje open te doen. En aangezien ik als startende ondernemer niet het grootste budget had, was de keuze om klein en enkel online te starten snel gemaakt.

 

Sophie en MiniMinoe

Het aanbod aan speelgoed, decoratie en verzorgingsspullen is overweldigend. En om het voor toekomstige en nieuwe ouders een tikkeltje makkelijker te maken, vind je bij MiniMinoe een persoonlijke selectie van de allerleukste items waarmee ik zelf ervaring heb.

Als jonge mama vind ik het zo belangrijk dat mijn mini spulletjes om zich heen heeft die niet alleen mooi en leuk zijn, maar ook veilig en duurzaam. Daarom werk ik alleen samen met leveranciers die dit zelf ook belangrijk vinden.

Het prille moederschap heeft mijn ondernemende drive aangewakkerd en me de moed en motivatie gegeven om eindelijk mijn droom waar te maken. MiniMinoe is mijn tweede kleine baby en ik ben vastberaden om daar iets moois van te maken. Lowie, mijn eigen mini, is een extra drijfveer om al mijn krachten en energie te bundelen en er een echt succes van te maken.

Voorlopig vind je MiniMinoe enkel online, maar wie weet wat er nog allemaal volgt... Mijn hoofd zit in ieder geval vol leuke ideeën en wilde plannen voor de toekomst, die hopelijk ooit werkelijkheid zullen worden. En ondertussen ben ik gewoon ontzettend dankbaar dat ik dit mijn werk mag noemen en de meest geweldige klanten heb die me onvoorwaardelijk steunen en me elke dag helpen om MiniMinoe te laten groeien.

 

Vragen of nood aan advies?

Heb je vragen over een bepaald product of nood aan wat vriendelijk advies? Via de button hieronder kan je me een e-mailtje sturen, waarna je zo snel mogelijk een antwoord van mij krijgt. Uiteraard mag je mij ook altijd een berichtje sturen via Instagram of Facebook.

Vragen? Stuur snel een e-mailtje!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »