Service
0
Sluiten

  Over MiniMinoe

  Je bent helemaal in de wolken door de komst van een schattige mini in je leven. Dat klein pagadderke heeft ongetwijfeld meteen jouw hart gestolen en je wil dan ook alleen maar het beste voor hem/haar. En dit betekent dat je niet alleen een zoektocht bent gestart naar leuke en mooie spulletjes, maar ook naar veiligheid en duurzaamheid.

  Het aanbod aan speelgoed, decoratie, verzorgingsspulletjes, … is overweldigend. Om het voor toekomstige en nieuwe ouders een tikkeltje makkelijker te maken, vind je bij MiniMinoe een persoonlijke selectie van de allerleukste items. Geen overaanbod, geen ‘ik kan het bos door de bomen niet meer zien’, maar stuk voor stuk producten waar ik volledig achter sta. I loooove de prachtige Scandinavische stijl, met rustige kleuren, gemaakt van duurzame materialen en ecologisch verantwoord.

  Als jonge mama vind ik het zo belangrijk dat onze zoontjes leuke spulletjes om zich heen hebben die niet alleen mooi en leuk zijn, maar ook veilig en duurzaam. Daarom werk ik alleen samen met leveranciers die dit zelf ook belangrijk vinden. 

  Het prille moederschap heeft mijn ondernemende drive aangewakkerd tijdens mijn zwangerschapsverlof van ons eerste zoontje, Lowie, en me de moed en motivatie gegeven om eindelijk mijn droom waar te maken. MiniMinoe is mijn (tweede) kleine baby en ik ben vastberaden om daar iets moois van te maken. Lowie (en ondertussen is Flor er ook bij gekomen), mijn zoontjes, zijn een extra drijfveer om al mijn krachten en energie te bundelen om er een echt succes van te maken. (En oké, ze zijn ook het ideale proefkonijn ;-)).

  Voorlopig vind je MiniMinoe enkel online, maar wie weet wat er nog allemaal volgt…
  Mijn hoofd zit in ieder geval vol leuke ideeën en wilde plannen voor de toekomst, die hopelijk ooit werkelijkheid zullen worden. En ondertussen ben ik gewoon ontzettend dankbaar dat ik dit mijn werk mag noemen. Dit zou allemaal niet lukken zonder jullie, de meest geweldige klanten die me onvoorwaardelijk steunen en elke dag helpen om MiniMinoe te laten groeien. YOU ROCK!

  Wat anderen zeggen

  Bij ons is het elke dag een beetje Dag van de Klant. Je bent dan misschien wel aan het shoppen vanuit je comfy zetel, maar dat wil niet zeggen dat je shopervaring minder persoonlijk hoeft te zijn. Je kan namelijk je bestelling afhalen – zelfs last minute en in het weekend – of ervoor kiezen om het lekker makkelijk thuis te laten bezorgen. En heb je vragen? Achter de schermen sta ik als jonge momboss klaar om je met raad en daad bij te staan en al je vragen te beantwoorden.

   

   

   

   

  Wie zit er achter MiniMinoe?

  Ik ben Sophie, een enthousiaste spring in het veld, lief van Pieter en mama van Lowie en Flor.
  In mijn jeugdige jaren dartelde ik door het leven onder de scoutstotem ‘goudgele charmante gibbon. Je vraagt je nu waarschijnlijk af wat dat is godsnaam is?

  Wel, de eigenschappen van dit totemdier zijn: speels, lawaaierig en sociaal. Mensen omschrijven mij nog steeds als een ‘zot gat’, dus ik kan niet ontkennen dat die totem nog altijd perfect past.

  Natuurlijk ben ik doorheen de jaren – en door mijn nieuwe rol als mama – mijn wildste haren een beetje kwijtgeraakt. En dat is oké, want hierdoor heb ik ook wat meer rust gevonden. Maar die speelsheid, die zit er nog altijd in. En dat past perfect binnen MiniMinoe.

   

   

  Vragen of nood aan advies?

  Heb je vragen over een bepaald product of nood aan wat vriendelijk advies? Via de button hieronder kan je me een e-mailtje sturen, waarna je zo snel mogelijk een antwoord van mij krijgt. Uiteraard mag je mij ook altijd een berichtje sturen via Instagram of Facebook.

  Vragen? Stuur snel een e-mailtje!

   

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »