Service
0
Sluiten

  Klantenservice

  MiniMinoe is in de eerste plaats een online webshop, maar dat wil niet zeggen dat er geen persoonlijke touch aan te pas kan komen. Elke klant is voor mij even belangrijk en daarom beloon ik jullie graag op verschillende manieren: 

   

  1. Loyalty Programma

  Oh ja, je leest het goed! Bij MiniMinoe kan je bij elke aankoop punten verzamelen die je, wanneer je dat zelf wil, kan omruilen naar een mooie korting. 

  Hoe werkt het?

  • Maak een profiel aan en log in om je bestelling te plaatsen.
  • Na het plaatsen van je bestelling worden jouw loyalty punten automatisch toegevoegd.
  • Rechts onderaan kan je op de 'loyalty' button klikken om je puntensaldo te zien.
  • Je kiest zelf wanneer je deze punten omzet naar korting.
  • Klaar om je punten te verzilveren? Klik op 'saldo inruilen' en je krijgt een kortingscode die je kan ingeven bij de checkout van je bestelling.

  Opmerkingen:

  • 1 euro = 1 punt 
  • Je hoeft geen minimum aantal punten gespaard te hebben alvorens je de punten kan verzilveren, je kan dit dus doen wanneer je wil.
  • Bij outlet- of soldenartikelen en algemene kortingscodes worden geen punten gegeven (ahja, want daar heb je al een mooie korting op gekregen)

  Heb je vragen hierover of lukt er iets niet? Stuur mij gerust een mailtje!

   

  2. Geschenkje bij elke bestelling

  Bij elke bestelling voorzien we een kleine attentie om je te bedanken. Dat maakt het krijgen van je bestelling extra leuk én het is ook altijd iets wat je echt kan gebruiken. 

  Klantenservice

   

  3. Vragen of een babbelke doen?

  Ik ben geen robot die achter de schermen zit, maar ook gewoon een persoon, lief van, mama van, ... Dus heb je vragen? Stuur mij dan zeker een mailtje of reageer via een social media bericht. Ik doe mijn best om steeds zo snel mogelijk te antwoorden en ik ben altijd in voor een babbelke! 

  Ook voor tips & tricks kan je mij altijd bereiken. Regelmatig krijg ik bijvoorbeeld de vraag om efkes te helpen bij het kiezen van een juist cadeautje. Als je mij de omkadering geeft, dan geef ik je graag verschillende leuke ideetjes met bijhorende uitleg, dat maakt het kiezen voor jou soms net iets gemakkelijker.

  Neem contact op

  * Verplichte velden
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »