Memorybox Meter - Minimou

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Bewaar alles wat je lief is van je metekind in deze charmante, houten memorybox!
Denk maar aan tekeningen, nieuwjaarsbrieven, eerste knutselwerkjes, toegangstickets van leuke uitstapjes, foto's, ... Geef ze een zorgvuldige plaats en kijk op elk moment terug op de fijne momenten uit de baby- en kindertijd van je metekind.

De memorybox voor meter en peter is ook superleuk om te gebruiken als cadeau door toekomstige ouders bij het stellen van DE vraag :-)

In de houten bewaardoos zit een luxe envelop en 2 houten kaarten ("wil jij mijn meter worden?" en "Fiere & Troste Meter"). Zo kan je ze perfect gebruiken om belangrijke mijlpalen op foto vast te leggen.

Minimou is een Belgisch bedrijf dat het volledige proces lokaal houdt. Elk product wordt zorgvuldig ontworpen, bedrukt en samengesteld in hun atelier.

Afmeting box: 36 x 25,5 x 11,5 cm

LEUKE EXTRA: de memoryboxen kunnen gratis gepersonaliseerd worden met naam (zie foto's). Hiervoor rekenen we geen meerkost aan. De levertermijn zal hierdoor wel iets langer zijn (+/- 1 week). Heb je graag een gepersonaliseerde box? Geef dit door bij de opmerkingen bij het afrekenen en geef de naam door die op de box mag komen.

| Nele V. 18-06-2020 21:06

Fantastische service!

| Elien B. 16-02-2020 13:30

Super origineel cadeau!

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »