Het huis met de gele deur - Hanne Luyten

€19,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

DE TWEEDE DRUK KOMT BINNEN BEGIN JULI. LAAT GERUST JE E-MAILADRES ACHTER OM ALS EERSTE OP DE HOOGTE GEBRACHT TE WORDEN BIJ NIEUWE STOCK.

In het huis met de gele deur wonen zeven kinderen: Mies, Marcus, Melle, Mozes, Mia, Minke en Marie. Hoe druk het elke dag ook is, de mama’s van dit gezin zijn dol op hun kroost. Zeven kleine mensjes, elk met een eigen verhaal. En of dat nu een boos, een verlegen, een wild of een heel erg stil verhaal is: ze mogen allemaal verteld worden.

Bestsellerauteur Hanne Luyten schreef dit mooie kinderboek op rijm, met prachtige tekeningen van Noëmi Willemen, over een gezin waar kinderen gewoon zichzelf mogen zijn.

Het boek is geschikt voor alle leeftijden. Vanaf 4 jaar is het verhaal op zich goed te begrijpen door kinderen. Het rijmende element maakt het extra speels en vlot.
Voor kinderen jonger dan 4 jaar is er genoeg om aan te wijzen, te ontdekken, te beleven, te herkennen. De dingen die de mensen in het huis met de gele deur doen zijn heel herkenbaar voor kinderen van alle leeftijden.

Ook als ouder is het een heel fijn boek om uit voor te lezen. Vaak worden personages 'opgeblonken', maar de mama's in het huis met de gele deur zijn ook maar gewoon mensen. Met harten propvol liefde, maar ook met limieten en emmers geduld waar een einde aan komt.

| Eva V. 16-06-2020 17:01

Oh wauw...
Was ik al fan van Hanne Luyten, ben ik nu meer dan dubbel fan!
En van de illustratrice ben ik ook helemaal weg...
Zo mooi, zo ontroerend, zo herkenbaar vaak en ook de clue is er bots op.

| Tineke V. 15-06-2020 21:55

Prachtig boek! Voor zowel kinderen, als ouders! Pakkend einde ;)

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »