Handgemaakte Sojakaars 'Little Things' Rosewood Velvet - Minimou

Beschikbaarheid: Op voorraad (10)

Op zoek naar een orgineel cadeau? De sojakaarsen zijn handgemaakt én vegan, win-win. Ze staan prachtig in elk interieur en geven een extra persoonlijke toets door de mooie quote die er op staat.
Er zijn 3 verschillende geuren beschikbaar, en ze ruiken heerlijk!

Wanneer de kaars opgebrand is, kan de glazen pot uitgewassen worden en gebruikt worden voor iets anders. Zo blijft het geschenk altijd dienst doen en krijgt het een mooi plaatsje in huis. Ook het kurken deksel kan apart gebruikt worden als onderlegger.

100% Made in Belgium!

Meer info over de handgemaakte vegan sojakaarsen:
De natuurlijke geurkaarsen worden handgemaakt in een Gents atelier. Het hele gietproces verloopt ambachtelijk, volgens de regels van de kunst. De vegan was van kokosnoot en soja bevat geen enkel additief en bovendien verloopt het brandproces egaal zodat er minder roet vrij komt.
Elke geurkaars brandt tussen de 60 en 70 uren. Tip: knip de katoenen wiek goed bij voor je ze terug doet branden, zo kan je de duur verlengen tot 80 uren.

Handig om weten: Je kan er ook voor kiezen om een andere tekst op het deksel te laten zetten. Stuur ons hiervoor even een mailtje en dan informeren we jou!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »