Service
0
Sluiten

  MODU

  MODU werd ontwikkeld in Kopenhagen door een jong team van designers, dromers en doeners die hetzelfde doel voor ogen hebben: speels en duurzaam speelgoed ontwerpen dat motorische skills bij kinderen helpt ontwikkelen en ondersteunen.  Waar het om draait bij MODU is de ontwikkeling van kinderen stimuleren dankzij 'active play'. De zachte blokken u Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  MODU werd ontwikkeld in Kopenhagen door een jong team van designers, dromers en doeners die hetzelfde doel voor ogen hebben: speels en duurzaam speelgoed ontwerpen dat motorische skills bij kinderen helpt ontwikkelen en ondersteunen. 

  Waar het om draait bij MODU is de ontwikkeling van kinderen stimuleren dankzij 'active play'. De zachte blokken uit schuim vormen namelijk een uitdaging op creatief én motorisch vlak, want ze kunnen opgebouwd worden aan de hand van de bijgeleverde instructies, maar kinderen kunnen uiteraard ook fantasie creaties maken.

  Wat MODU zo speciaal maakt is dat het echt mee groeit met kindjes en dat er jaren mee kan gespeeld worden. Dat maakt het extra duurzaam en innovatief!

  De modulaire blokken zijn gemaakt uit ecologisch materiaal. Er werd gekozen voor 100% recycleerbaar ABS-kunststof voor de staven, onschadelijk EVA-foam voor de blokken zelf, en alles is vrij van phtalaten en BPA, én goedgekeurd in de EN71 categorie uiteraard!

  Bekijk hier het inspiratieboek van MODU!

  Veilig, duurzaam, ecologisch en goed voor jarenlang speelplezier dus!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »