Service
0
Sluiten

  Just Blocks

  Just Blocks is een merk speciaal ontwikkeld voor kinderen. Het is een gezellig familiebedrijf met ouders aan het roer die nood hadden aan speelgoed waar kinderen enthousiast van worden, niet snel op uitgekeken zijn en dat hen helpt met het ontwikkelen van verbeelding. De houten blokken werden oorspronkelijk gemaakt voor hun eigen kinderen, die er Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Just Blocks is een merk speciaal ontwikkeld voor kinderen. Het is een gezellig familiebedrijf met ouders aan het roer die nood hadden aan speelgoed waar kinderen enthousiast van worden, niet snel op uitgekeken zijn en dat hen helpt met het ontwikkelen van verbeelding.

  De houten blokken werden oorspronkelijk gemaakt voor hun eigen kinderen, die er razend enthousiast over waren. Door te kijken hoe hun kinderen speelden met de blokken, leerden en ontdekten ze waar ze enthousiast van werden en waren ze verbaasd over het grote verbeeldingsvermogen. Hun kinderen bleven impressionante structuren maken en de blokken hadden altijd wel een nieuw doel.

  Daarom besloten ze om hun product op de markt te brengen, zodat ook andere kinderen konden genieten van eindeloos creatief spelen. 

  1 box = eindeloze creatieve speelmogelijkheden!

  Wat zit er in een box en wat zijn de voordelen?

  De blokken van Just Blocks zijn ecologisch gemaakt van beukenhout, zonder chemische toevoegingen, zonder verf of olie.
  In 1 box zitten vier verschillende soorten blokken (4 vormen), waarvan elke vorm van blok helpt om de fijne motoriek, oog-handcoördinatie en hersenontwikkeling te stimuleren.
  Perfect open end speelgoed in zijn puurste vorm, want kinderen worden uitgedaagd om hun eigen verbeelding en fantasie te gebruiken.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »