Service
0
Sluiten
  Sophie - Dinsdag 12 November 2019

  Top 8 Sinterklaas inspiratie 2019

  1. Rollenspel Speelgoed

  Wist je dat rollenspel een belangrijke spelvorm is voor de ontwikkeling van kinderen? Door in een personage te kruipen leert je kleintje op een veilige manier sociale interactie oefenen, ze spelen 'de echte wereld' na en oefenen tegelijkertijd ook hun taalvaardigheden.

  Ga volledig mee in de fantasie van je mini! Ze vinden het superleuk als je helemaal mee gaat in hun verhaal en het personage dat ze aan het spelen zijn. Dat zorgt achteraf gegarandeerd voor de leukste verhalen en anekdotes!

  Dokterstas houten speelgoed

   

       Houten speelgoed kapper set  Speelgoed dokter set houten speelgoed speelgoed dierenarts set houten speelgoed

  2. Autobaan

  Racen maar! Met de flexibele autobanen van waytoplay kan je echt OVERAL spelen en de gekste parcours maken. Ze zijn gemaakt uit verschillende rubberen puzzelstukken die gemakkelijk in elkaar te passen zijn én aan 2 kanten bedrukt zijn zodat je elke keer een nieuwe route kan maken. Doordat ze zo flexibel zijn kan je ze op alle soorten ondergronden gebruiken: op het zand, in het gras, in bad, over drempels, in de sneeuw, ... Laat de fantasie van je kleintje maar volop zijn gang gaan! 

   

  waytoplay autobaan

   

   

  3. Houten Speelgoedkeukentje

  Heb je een kleine chef in huis? Dan zal die zich volledig kunnen uitleven met dit prachtige keukentje! Er zitten verschillende attributen bij zodat jouw mini zich helemaal kan inleven in de rol van kleine chef kok. Terwijl mama of papa eten maakt in de keuken kan je mini zelf aan de slag in het speelgoedkeukentje.

  houten speelgoedkeuken

   

  Je kan het keukentje ook verder aanvullen met groenten en fruit, een leuke blender om de lekkerste smoothies te maken of een toaster om 's morgens een lekker ontbijtje te voorzien.

   

  4. Puzzels

  Puzzelen staat voor mij gelijk aan gezellig binnen spelen als het buiten heel slecht weer is. Met de puzzels van Londji kan je kleintje uren plezier beleven en ze zijn ook gewoon echt prachtig! Het enthousiaste team in Barcelona gelooft in eerlijke producten, innovatie en een gezonde dosis verbeelding. Van gewone puzzels in een rechthoek tot puzzels die de gekste vormen aan nemen!

  Extra pluspunt: alles is gemaakt uit gerecycleerd karton en papier uit duurzaam bosbeheer, het drukken doen ze met bio-inkt, win-win!

   

   

   

  Ben je eerder op zoek naar een eerste puzzel voor de allerkleinsten? Dan is de deer friends inlegpuzzel van Done by Deer een echte topper!

   

  5. Badspeelgoed

  In bad gaan is hier (gelukkig) altijd met veel plezier en grote pret! Veel spetteren en plonsen en mama mag achteraf de hele badkamer droog maken.. Maar hé, zo lang ze zoveel plezier hebben is dat toch super leuk?

  Op nummer 1 staan hier de badpuzzels van Quutopia, ze drijven op het water en je kan ze aan de badrand plakken wanneer ze nat zijn. Ze hebben superleuke ontwerpen waardoor je eindeloos kan puzzelen en leuke combinaties en verhalen kan maken.

   

  badpuzzel haai badspeelgoed

   

  badpuzzel bloemen

   

  Neem zeker ook eens een kijkje in de categorie badspeelgoed. Daar staan nog zoveel leuke toppers om mee te nemen in bad!

   

  6. Service Center

  Je mini kan vanaf nu ook met de auto's op onderhoud gaan. In het service center van Kid's Concept kunnen auto's boven hersteld worden, kan er beneden getankt worden en kan de auto mooi gewassen worden in de carwash, hoe leuk is dat?!

   

   

   

  Na het onderhoud en de wasbeurt de auto's mooi opbergen zodat ze niet vuil worden? Parkeer ze dan veilig in de garage

   

   

  7. Gezelschapsspelen

  Gezellig samen een spelletje spelen is altijd een goed idee! Met een gezelschapsspel beleven jullie een leuk momentje met elkaar en leert je kleintje samen spelen en omgaan met verlies (#kleinedrama's)

  We hebben 2 klassieke gezelschapsspelen voor kinderen in een mooie houten versie: 

   

   

   

  8. Stapelspeelgoed

  Stapelen, ordenen van klein naar groot, in elkaar zetten, kleuren benoemen, begrippen leren zoals op, naast, onder, voor, achter, ... kan allemaal met het leukste stapelspeelgoed. Dit zijn onze favorieten: 

   

   

  Heel veel plezier met het uitwerken van jullie lijstjes en maak er een geweldig Sinterklaas feest van!

   

  Liefs,

  Sophie

  Recente artikelen

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »