Service
0
Sluiten
  Sophie - Dinsdag 17 Maart 2020

  Spelletjes spelen met Quut Toys + Gratis Spelletjes Gids

  Quut strandspeelgoed / buitenspeelgoed

  - Ontworpen door Belgische ouders die het jammer vonden dat de kwaliteit van het strandspeelgoed dat op de markt was vaak te wensen over liet, waardoor het niet lang mee ging.

  - Al het speelgoed is 100% recycleerbaar.

  - De grote basics zoals een schop, een emmer, ... zijn opnieuw ontworpen en in een speels, sterk en duurzaam jasje gestoken.

  - Oneindig veel mogelijkheden naar gebruik toe (op het strand, in de tuin, in de sneeuw, in bad, ...) en meerdere spelmogelijkheden.

  - Alle stukken speelgoed hebben een ergonomisch design waardoor het heel gemakkelijk te gebruiken is door kleine handjes.

   

  Download hier de gratis Spelletjes Gids voor Flying Disk, Cuppi en Ringo.

   

   

  Ander speelgoed van Quut op een rijtje

  Pira en Alto

  Oh my! Zandkastelen bouwen was nog nooit zo leuk! Met de Pira en Alto is het super gemakkelijk om snel en eenvoudig leuke torens te bouwen. 

   

  Versier daarna de torens, maak een volledig kasteel, bouw bruggen, tunnels, ... je kan het zo zot niet bedenken. De Cuppi kan je daar perfect bij helpen én het balletje dat erbij zit gebruik je om daarna door de tunnels te laten rollen.

   

   

  Triplet

  1. Hindernissenparcours

  Gebruik de Triplets om een hindernissenparcours te maken (dit kan je ook perfect binnen doen). Zet ze uit elkaar en loop er zigzag doorheen, stapel ze in het teruglopen zo snel mogelijk allemaal op elkaar.

   

  2. Petanque

  Zet de triplet in het speelveld en probeer elk om beurt een ring rond de steel te gooien. (leuk: dit kan je ook gewoon binnen spelen, ideaal bij regenweer).

  Je kan ook iedereen een ander kleur geven van Triplet. Wie zijn/haar ringen het eerst allemaal rond de Triplet heeft is gewonnen.

   

   

  3. In de tuin of op het strand

  - Gebruik de Triplet als hark, schop of zeef.

  - Giet water door de steel en maak figuren of schrijf je naam in het zand.

   

   

  Magic Shapers

  1. In het zand

  Met de Magic Shapers maak je supersnel leuke figuurtjes in het zand. Gewoon in het zand drukken en de vorm omhoog halen. Versier daarna de figuurtjes en maak er echte kunstwerken van!

  Tip: kan je ook gewoon binnen doen: vul een kleine bak met wat zand et voilà, de pret kan beginnen.

   

   

   

  2. In bad

  Doe eens lekker veel schuim in het bad en gebruik de Magic Shapers om figuurtjes te maken in het schuim, super leuk!

   

   

  Raki

  Met de Raki heb je een schopje én harkje in 1. Je kan ermee in de zandbak spelen, figuren of patronen in het zand harken, helpen in de tuin, in de moestuin, ...

   

   

  Scoppi

  1. Als schop

  De Scoppi is in de eerste plaats een schop. Het design is ergonomisch gemaakt zodat kleine handjes het gemakkelijk kunnen gebruiken. Daarnaast is het ook gewoon super stevig, dus kan de schop jaren blijven meegaan.

   

   

  2. Als zeef

  Je kan de zeef los klikken en apart gebruiken.

  - Ga op het strand op zoek naar schelpen en zeef het zand weg zodat de schelp over schiet.

  - Verstop verschillende steentjes (of iets anders) in de zandbak. Laat je mini daarna het zand zeven om de steentjes te zoeken en te verzamelen. (tip: baken misschien een klein stukje af of doe wat zand in een kleine bak, want anders zal je binnen een jaar nog steentjes vinden, oeps!).

   

   

  Ballo en Cana

  De emmer en gieter in een speels en uniek design gegoten, love it! Gebruik het in de tuin, op het strand, in bad, ... ps: ze zijn ook speciaal ontworpen om zo weinig mogelijk water te morsen.

   

   

   

   

  Hopelijk heb je hier een paar ideetjes opgedaan om met je mini('s) buiten te spelen. Heb je zelf nog een leuk spelletje bedacht of een tip? Laat het gerust weten in een reactie onder de blog of tag ons in je foto's!

  Liefs,

  Sophie

  Recente artikelen

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »