Service
0
Sluiten
  Sophie - Vrijdag 26 Juni 2019

  Cadeautips voor een eerste verjaardag

  1. Wandelwagentje 

  Een wandelwagentje is een item dat echt niet kan ontbreken rond de periode van 1 jaar. Het is een houvast tijdens de eerste stapjes en kan nadien nog lange tijd gebruikt worden om mee te spelen (op stap gaan met knuffels, blokken vervoeren van de ene kant naar de andere kant, als boodschappenkarretje in de speelhoek, ...)

   

   

  Op de achterwielen zitten remmen voor de veiligheid en de voorwielen dienen als bumper (zo blijven kasten en andere meubelen bespaard van blutsen of krassen  )

  De hendel kan in 2 posities geplaatst worden waardoor hij geschikt is voor klein en groot.

   

  2. Stapelblokken

  Hoe leuk is het om een hoge toren te maken en hem dan omver te gooien? Momenteel is het vooral mama en papa die de toren bouwt, Lowie die hem gretig omver gooit en dan giert van het lachen. Zalig toch? 

   

  stapelblokken bos

   

  De blokken kunnen op meerdere manieren gebruikt worden: stapelen, iets op zetten, iets in leggen, iets onder stoppen, ...  Zo leert je kleintje op een speelse manier altijd bij. Na het spelen kunnen ze gemakkelijk in elkaar gezet worden waardoor het terug een compact pakketje is om op te bergen.

  Ik kijk er al naar uit om Lowie een volledige hoge toren te zien bouwen! Momenteel lukt dat met de kleinere stukjes, maar de grote zijn nog wat te moeilijk voor zijn kleine handjes. 

   

  stapelblokken kid's concept

   

  3. Sorteerbox

  De Croco sorteerbox van Done by Deer vinden wij echt top! Het is heel simpel, 3 verschillende vormpjes in 3 kleuren, maar het is zoveel meer dan alleen sorteren.

   

  sorteerbox croco 

   Als alle blokjes in de juiste vormen gestoken zijn trek je aan het gouden lusje en   vallen ze terug uit de buik van Croco, hoe leuk is dat? 

   

   

   

   

   

  Even genoeg van het sorteren? Neem Croco dan gewoon mee op wandel! Aan de voorkant hangt een touwtje waardoor de sorteerbox ook als trekspeeltje kan gebruikt worden. Wedden dat je mini spontaan begint te brabbelen tegen Croco en hem meeneemt op avontuur door het huis?


  4. Stapelbare ringen

  Dit is echt een groot succes hier! In het begin was het vooral ontdekken hoe hij de ringen rond de stok kreeg, maar na het een paar keer samen te doen ging het eigenlijk best vlot. Vooral het geluid van de houten ringen tegen elkaar kloppen vond hij heel leuk (mama en papa soms iets minder ).

  Ondertussen doet hij niets liever dan de ringen er af halen en terug op steken, daar kan hij soms echt een hele tijd zoet mee zijn.

  Ze zijn beschikbaar in 3 kleuren:

           stapelbare ringen roze  stapelbare ringen neo  stapelbare ringen groen 

  5. Opbergmanden

  Oké, in eerste instantie is dit iets meer een cadeau voor mama en papa . We hadden hier vooral veel kleine stukken baby- en peuterspeelgoed liggen dat we niet gemakkelijk en netjes opgeborgen kregen. De opbergmanden van Done by Deer waren voor ons de ideale oplossing.

   

  opbergmanden speelgoed

   

  Na het spelen doen we even een rondje met de zak en droppen al het speelgoed erin. In een mum van tijd is alles opgeruimd en zit het netjes weg  . Bovendien staan de zakken ook nog eens mooi in ons interieur, win win!

  Lowie vindt de zakken zelf ook leuk. Aangezien ze flexibel zijn trekt hij de zak wat naar beneden en haalt hij er zijn speelgoed uit. Ondertussen vindt hij het ook leuk om alles terug in de zak te stoppen na het spelen (benieuwd hoe lang dat nog zal duren ).

   

            opbergmand speelgoed blauw  opbergmand speelgoed zwart  opbergmand speelgoed roze

   

  Ziezo, dit waren onze 5 favorieten van speelgoed voor een eerste verjaardag. Heb je binnenkort zelf een feestje? Dan hebben we nog een kleine tip:

   

  Wij hadden een lijstje gemaakt op www.lijstjestijd.be met cadeautips voor de familie. Je kan heel eenvoudig een lijstje maken, inspiratie opdoen op de themaborden of gewoon de product-URL plakken van een website naar keuze. Nadien stuur je de code van je lijstje door naar je familie en vrienden en kunnen zij het lijstje bekijken, artikels reserveren en kopen. Zo ben je zeker dat je mini top cadeautjes krijgt en hoeven de genodigden geen helse zoektochten te doen naar een geschikt cadeau .

   

  Heb je zelf favorieten of tips voor een eerste verjaardag? Laat het dan zeker weten in een reactie hieronder!


  Veel liefs,

  Sophie

  Recente artikelen

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »