MiniMinoe Blog

Merk in de kijker: Linea MammaBaby

Merk in de kijker: Linea MammaBaby

Elke maand zetten we een merk in de kijker, deze keer is het de beurt aan Linea MammaBaby.
Wij hebben dit merk leren kennen toen ik zwanger was van Lowie. Geen schadelijke stoffen, leuke symbooltjes én een heerlijke geur: wij waren fan! Toen onze kleine man geboren was had hij best wel een gevoelige huid, maar met de producten van Linea heeft hij nooit een reactie of een droge huid gehad, yes!

Ik ga op reis en ik neem mee...

Ik ga op reis en ik neem mee...

Vorige week was het zo ver, de eerste keer op reis met Nelle, onze baby van 4 maand oud.
Eerlijk, de voorbereidingen gaven mij toch meer stress dan verwacht.. Ik wou gewoon zeker zijn dat we ALLES mee hadden.

De normale inpakdrukte bereikte dan ook nieuwe hoogten en duurde deze keer bijna een week. Die voorbereiding zorgde er gelukkig wel voor dat we uiteindelijk zonder stress en met een niet compleet volgeladen auto konden vertrekken, halleluja!

Hieronder vind je mijn persoonlijke tips wat het inpakken voor een baby betreft. Voor mezelf neem ik jammer genoeg nog altijd te veel van het één en te weinig van het ander mee…

Cadeautips voor een eerste verjaardag

Cadeautips voor een eerste verjaardag

HOERA! Een eerste verjaardag, weer een mijlpaal bereikt! Op 20 maart 2019 werd onze ‘kleine’ man, Lowie, 1 jaar. Maar wat koop je eigenlijk voor zo’n eerste verjaardag? Wij zochten een mix van speelgoed waar hij direct iets aan had en dat bovendien ook duurzaam is zodat hij er lang mee kan spelen. We sommen voor jullie onze 5 favorieten op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »